Mijn diensten

Tekstschrijver contexting branding dehavik storytelling drenthe tekst

Tekstschrijven


Tekstschrijven is niet alleen maar het plaatsen van woorden op een plek waar ze eerst niet stonden. Er zit altijd een doel achter tekst: lokken, overtuigen, inspireren, etc. 
Ik kan een website schrijven met passend taalgebruik, maar soms is een interview met klanten veel beter voor de credibility van je bedrijf. Het lezen van de ontstaansgeschiedenis van je bedrijf creëert dan weer een band. Zo zijn er talloze toepassingen en doelen van tekst. Voor ik begin vorm ik hier een beeld van, samen met de opdrachtgever. 

Tekstschrijver contexting branding dehavik storytelling drenthe branding tekst

Merkstrategie


Je wilt dat mensen het juiste beeld bij jouw merk krijgen. Daar heb je een strategie voor nodig. Goede verhalen, concepten en symbolen zijn daarbij heel krachtig, ze prikkelen namelijk de verbeelding. De toeschouwer gaat mee op reis. Zijn of haar brein maakt dan een apart laatje aan. In dat laatje zit de merkassociatie. Die wil je hebben om in de actieve herinnering van je publiek te blijven. Dat laatje kan ik, in overleg, vullen met leuke en zinvolle associaties. 

Contexting tekstschrijver de havik contextingsessie tekst

Overheidswerk


Voor een nieuw (en bestaand) initiatief is het natuurlijk essentieel de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te zenden. Wees je bewust van de context, besef dat een inwoner weinig keus heeft: hij of zij moet het doen met de gemeente waar hij of zij woont. Daarom heb je maar één kans, en die moet gewoon raak zijn. Samen met de opdrachtgever bepaal ik wat we aan wie willen laten weten. Vervolgens ontwikkel ik de volledige communicatiecampagne, of delen ervan.


Mocht je je nu afvragen wat al deze diensten kosten, dan heb ik hier een en ander op een rij gezet.